Curs de TÈCNIQUES DE REG SOSTENIBLES

Curs de TÈCNIQUES DE REG SOSTENIBLES

Curs teòric i pràctic de 36 hores, gratuït. Places limitades
Del dia 22 de setembre al dia 8 d’octubre de 2020
Dimarts, dimecres i dijous, de 16 a 20 h

Lloc: a l’Escola FP la Safor de Beniarjó (carrer de Sant Marc, 10)

INSCRIPCIÓ ONLINE

Professorat
Emilio José Martí Monzonís, enginyer tècnic Forestal i Agrícola
Salvador Burguera Mestre, tècnic especialista en Hortofructicultura

Objectius
– Conéixer els diferents sistemes de reg sostenibles amb el medi ambient i la seua implementació.
– Realitzar pràctiques d’instal·lació de sistemes de reg, fonamentalment de goteig.
– Millorar la qualificació professional dels treballadors i treballadores del món rural.

Dirigit a professionals del món rural, i en general a totes les persones (actives o desocupades) interessades en els sistemes de reg sostenibles.

PROGRAMA
Tipus de reg i sistemes de reg
Materials utilitzats en els diferents tipus de reg
Reg per gravetat i aspersió
Reg gota a gota
Fertirrigació
Pràctiques d’instal·lació de reg
Pràctiques d’automatismes de reg

Organitza el CDR la Safor i COCEDER
Subvenciona el Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació
Col·labora l’escola FP la Safor de Beniarjó

INSCRIPCIÓ ONLINE

Un pensament sobre “Curs de TÈCNIQUES DE REG SOSTENIBLES

  1. M’interessa molt aquest tipo de cursos per ls relació amb tot allò que estudie i estime
    Seguir aumentant els meus coneixements y experiències són objectius principals per a seguir millorant com a professional.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.