Qui som

Enxarxa’t
CDR la Safor és una Ong d’acció social, integrada en la confederació de centres de desenvolupament rural (COCEDER), que inclou entre les seues finalitats el desenvolupament integral del medi rural, mitjançant iniciatives socials, educatives i culturals de la zona, com accions de solidaritat i voluntariat dirigits a tota la població i especialment als col·lectius més desfavorits de la zona i/o en situació d’exclusió social.

Lluitem per la inclusió social i per extirpar l’exclusió, reduint al màxim les desigualtats socials en el centre polític de la nostra terra.valencià web

Situació actual
Entenem la inclusió social com el procés que assegura que totes les persones i col·lectius tinguen l’oportunitat i els recursos necessaris per a participar plenament en la vida econòmica, social i política; així gaudir d’unes condicions de vida dignes.

La inclusió social està relacionada amb la integració, la cohesió, la justícia social. És la possibilitat de participació igualitària de tots els seus membres en totes les seues dimensions socials, polítiques econòmiques, legals, culturals… Així doncs, totes les polítiques públiques (educació, sanitat, formació i treball, justícia, benestar social, esports, agricultura) són polítiques d’ Inclusió Social, ja que treballem pel benestar de les persones i els col·lectius.

L’actual delicada situació política, econòmica, financera i social, està perjudicant l’estat de benestar que s’aconseguí, així com les polítiques social i retrogradant el valor d’allò social, la solidaritat, la redistribució i els drets socials en general.

Aquest futur d’incertesa exigeix que, junt el poder polític i l’econòmic, aparega amb força el poder de la societat civil organitzada al voltant d’un projecte conjunt cohesionat, amb estratègia comuna i capacitat real de diàleg, influència i correspondència.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.