El CDR La Safor compta amb un servei d’assessorament a empreses que volen fer algun canvi en l’organització que els ajude a obtindre millors resultats

El CDR La Safor compta amb un servei d’assessorament a empreses que volen fer algun canvi en l’organització que els ajude a obtindre millors resultats

Durant les últimes setmanes, l’empresa de manteniment Benlluent de Miramar està rebent acompanyament per a reformular i definir el seu model de negoci i estratègia a mitjà i llarg termini per part de l’equip del CDR la Safor.

La metodologia seguida es basa en intervencions personalitzades en les quals es treballen sis mòduls per a fer una redefinició del model de negoci. Per la seua part, l’empresa fa un treball intern que es revisa amb el tècnic del CDR la Safor en la següent sessió abans de continuar avançant.

El treball professional i la destresa tècnica ha d’anar acompanyada d’un treball de reflexió intern que ajude la direcció de l’organització a encaminar-se en el sentit desitjat.

L’equipt tècnic del CDR la Safor està satisfet de col·laborar amb empreses com Benlluent, la proposta de valor de les quals passa per donar un servei personalitzat i d’excel·lent qualitat gràcies a la implicació del seu personal. Per a això cuiden els empleats oferint-los unes condicions laborals envejables per a molts altres treballadors del sector.

Amb empreses responsablement socials sí que es pot aconseguir una economia funcional i desitjable per a totes: treballadores, empresàries, clientes i la resta de la societat.

Aquest treball forma part del programa de Despoblament, financiat pel Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030 amb l’objectiu crear un ecosistema empresarial estable que puga fixar població i contractar gent al territori.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.