La Mancomunitat de Municipis de la Safor i el CDR la Safor estudien vies de col·laboració per a ajudar a joves vulnerables

La Mancomunitat de Municipis de la Safor i el CDR la Safor estudien vies de col·laboració per a ajudar a joves vulnerables

La Presidència de la Mancomunitat es va reunir fa uns dies amb les responsables del Centre Desenvolupament Rural la Safor, a fi de trobar línies de col·laboració dins de l’Àrea de Benestar Social encaminades a l’ajuda a la població jove vulnerable i en risc d’exclusió social.

El CDR va presentar el projecte de BIOCURES: NOUS MODELS DE CURA PRESTATS PER LA COMUNITAT, CENTRATS EN LA PERSONA, EN ENTORNS RURALS i veure la possibilitat de signar un conveni de col·laboració amb l’entitat. Aquest projecte es tracta d’un Programa d’àmbit estatal subvencionat pel Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030 emmarcat dins dels Fons Europeu del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència que impacta de ple en el pla de xoc per al reforç de les polítiques d’igualtat i inclusió.

És un projecte d’actuació estatal en diferents municipis amb diversa població destinatària, però dins l’àmbit local se centrarà amb joves en risc d’exclusió per previndre la institucionalització.

El CDR la Safor va explicar a la Presidència de la Mancomunitat el projecte BIOCURES que utilitza la metodologia d’intervenció centrada en la persona mitjançant plans de vida personalitzats, en quin moment estem i què necessita el projecte de l’administració publica.

El CDR la Safor va demanar suport a la Mancomunitat amb la difusió i el treball en xarxa per formar part d’un espai de coordinació entre les professionals de la Mancomunitat de l’àmbit social per fer derivacions de possibles participants i seguiment dels seus plans de vida. Per la seua part, la Mancomunitat va mostrar molt d’interés en el projecte i la possibilitat de signar l’acord de col•laboració entre ambdues entitats.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.