“El camp dóna més que fruits”, xarrada sobre les eixides laborals de la transformació alimentària

“El camp dóna més que fruits”, xarrada sobre les eixides laborals de la transformació alimentària

El CDR La Safor, a través de l’Escola de la Terra, organitza una xarrada per reivindicar la importància del sector primari i per mostrar les diferents eixides laborals que presenta la transformació alimentària i d’altres cultius.

A l’acte “El camp dóna més que fruits” hi haurà quatre ponents de la Safor i d’altres indrets del País Valencià que contaran la seua tasca i experiències:

  • Maria José Bolo, de Bio Crea, que parlarà sobre la creació de productes d’higiene i cosmètica naturals
  • César Caro, de La Pasta Nostra, membre també del SPG Ecollaures i de la Xarxa Valenciana de Cooperació (RCV), que parlarà de la producció de pasta ecològica 
  • Raül Silla, de L’Aixada com Eixida, un projecte de producció i elaboració agroecològica de l’excedent de la producció agrària amb forn propi
  • Salvador Miralles, president de l’associació Olis de Diània, que parlarà de l’elaboració d’oli amb tècniques tradicionals

La xerrada serà el proper dimecres 29 de juny a les 19 hores a l’Escola FP La Safor de Beniarjó (carrer de sant Marc, 10).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.