El CDR La Safor, a través de l’Escola de la Terra, organitza una xarrada per reivindicar la importància del sector primari i per mostrar les diferents eixides laborals que presenta la transformació alimentària i d’altres cultius.
A l’acte “El camp dóna més que fruits” hi haurà quatre ponents de la Safor i d’altres indrets del País Valencià que contaran la seua tasca i experiències:
- Maria José Bolo, de Bio Crea, que parlarà sobre la creació de productes d’higiene i cosmètica naturals
- César Caro, de La Pasta Nostra, membre també del SPG Ecollaures i de la Xarxa Valenciana de Cooperació (RCV), que parlarà de la producció de pasta ecològica
- Raül Silla, de L’Aixada com Eixida, un projecte de producció i elaboració agroecològica de l’excedent de la producció agrària amb forn propi
- Salvador Miralles, president de l’associació Olis de Diània, que parlarà de l’elaboració d’oli amb tècniques tradicionals
La xerrada serà el proper dimecres 29 de juny a les 19 hores a l’Escola FP La Safor de Beniarjó (carrer de sant Marc, 10).
