Els sabors i la cuina de les plantes silvestres

Els sabors i la cuina de les plantes silvestres

Antoni Orengo ha escrit un segon llibre sobre les plantes de la Safor i el País Valencià. Aquesta vegada Orengo ha volgut reivindicar el coneixement de les plantes mengívoles i el seu ús gastronòmic, com són els llicsons, l’agret o la pebrella. Ho ha recollit en el llibre “Herbari mengívol”, editat per Tívoli.

herbari mengivol web

Dimarts es va presentar aquest llibre a l’Escola de la Terra amb la presència de l’autor del llibre, Antoni Orengo, i l’editor Javier Aura, el qual va destacar la importància de la fotografia per atraure la curiositat dels lectors. Aura va fer broma i va explicar “que més que editor he sigut el tastador” dels plats que apareixen a “Herbari mengívol”.

El llibre recull verdures i fruits silvestres, plantes condimentàries i flors, i una receptari breu amb cuina tradicional i cuina elaborada.

Antoni Orengo va recordar la varietat de sabors que tenen les plantes silvestres i les mil maneres de cuinar-les.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.