L’Escola de la Terra presenta “Herbari mengívol” d’Antoni Orengo

L’Escola de la Terra presenta “Herbari mengívol” d’Antoni Orengo

Dimarts 10 de maig
Presentació “Herbari mengívol. Guia per a l’ús gastronòmic de la flora silvestre”
Amb Javier Aura, editor del llibre (Tívoli)
i Antoni Orengo, autor del llibre
19h, FP la Safor (Beniarjó)

herbari mengívol web

A les pàgines del llibre hi trobarem descrites més de 90 espècies silvestres mengívoles classificades en verdures, fruits, condiments i flors, amb informació sobre la seua ecologia, recol·lecció i usos en la cuina. Hi trobarem, també, un bon recull de receptes, tant de cuina més popular i tradicional com de la cuina més actual.

Antoni Orengo
Enginyer Tècnic Agrícola i un apassionat del camp i la muntanya, de l’etnobotànica i de la cuina popular i dels costums i tradicions rurals. Autor dels llibres “Herbari bell de la Safor”, editat pel CDR la Safor i “Herbari bell del País Valencià”, editat per Tívoli.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.