La X Solidària dóna vida als projectes del CDR la Safor

La X Solidària dóna vida als projectes del CDR la Safor

El Centre de Desenvolupament Rural la Safor, situat a Beniarjó, demana a la ciutadania que marque la X Solidària de la declaració de la renda, ja que es destina el 0,7% de l’impost a programes socials. En concret, el CDR la Safor va rebre de la X Solidària 94.000 euros, els quals es destina a programes social i mediambientals, i atén 1.500 usuaris directes.

Entre els programes més destacats que desenvolupa el CDR la Safor està l’Escola de la Terra i el Mercat del Trenet. A més, hi treballa des de fa temps:

– la sensibilització mediambiental
– el foment de l’ocupació i la socioeducació dels joves
– l’oci i el temps lliure per a persones sordes
– l’envelliment actiu a través del taller de la memòria i l’activitat física
– ajuda a famílies desafavorides
– voluntariat

beniarjó12

El passat exercici, un 22% de la població contribuent del País Valencià no va marcar cap casella del 0’7 de la Declaració de la Renda (ni la de l’Església ni la d’Activitats d’Interès Social) i va deixar en blanc la possibilitat de destinar els seus impostos a les diferents causes socials. La EAPN Comunitat Valenciana, al costat d’altres plataformes i entitats socials valencianes, animen la ciutadania a marcar la casella de ‘Activitats d’Interès General considerades d’Interès Social’. Gràcies al gest dels contribuents que marquen la ‘X Solidària‘, les entitats socials duen a terme programes destinats a millorar la vida de col·lectius vulnerables, de Cooperació Internacional i Medi Ambient.

En 2014 una de cada dos contribuents al País Valencià va marcar la casella d’Activitats d’Interès Social, això és 1.078.484 contribuents. Gràcies a aquestes persones contribuents solidàries es va aconseguir recaptar 24.802.704 euros per a activitats d’interès social de les ONG.

X SOLIDÀRIA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.