El Famós Mercat del Trenet a Vilallonga

El Famós Mercat del Trenet a Vilallonga

DIUMENGE 17 D’AGOST
18-23 h EL FAMÓS MERCAT DEL TRENET AL CARRER DE L’ESTACIÓ DE VILALLONGA
Aquest mercat itinerant naix el passat mes de juny a Almoines al costat de les antigues vies del tren Alcoi-Gandia i recorre els pobles pels quals feia el seu trajecte el Xitxarra, amb la intenció d’unir gent i productes de la terra. Per aquest motiu arriba a Vilallonga i més concretament al nostre carrer, al final del qual quedava l’estació durant aquells anys. Al mercat trobaràs productes ecològics i artesanals, de la mà de la persona productora a la de la consumidora.

Mercat Vilallonga

19 h POESIA PER A INFANTS
Andreu Galan ens presentarà el seu llibre Qui no sap riure, no sap viure, escrit des de la il·lusió de mostrar als infants un ventall de bones raons per capgirar l’ordre de la realitat i veure el costat positiu de la vida. L’esperit del recull pren força en la cultura popular: dites, embarbussaments i cançons, amb poemes que beuen de l’antigor i que, alhora, participen de l’actualitat.
www.andreugalan.cat

20 h PRESENTACIÓ DE L’ECOXARXA SAFOR-VALLDIGNA
L’Ecoxarxa Safor-Valldigna és una xarxa comarcal d’intercanvi de béns, serveis i coneixements mitjançant la moneda social “eco”. És una eina de transició cap a una forma de viure diferent, basada en la cooperació, la llibertat, la responsabilitat i la autoorganització de les persones.
http://ecoxarxasaforvall.wordpress.com/

PROGRAMA DE LA FAMA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.