L’Escola de la Terra explica els usos medicinals i culinaris de les plantes aromàtiques

L’Escola de la Terra explica els usos medicinals i culinaris de les plantes aromàtiques

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

L’Escola de la Terra, inaugurada el passat mes de novembre, va organitzar la primera xarrada oberta sobre el món agrícola. En esta ocasió es va parlar sobre els usos culinaris i medicinals d’algunes plantes aromàtiques.

Ferran Martínez, monitor de jardineria, va comentar algunes propietats medicinals i culinàries del timomet, romer, sàlvia, menta, pebrella, orenga… Per exemple, va comentar que la cua de gat és gran desinfectant, tant a nivell intern (per a les digestions) com extern (per a curar ferides).

A més, es van donar receptes que es poden fer amb estes plantes aromàtiques, com la sopa d’all amb timonet, les ensalades acompanyades de plantes silvestres o la salsa pesto.

L’Escola de la Terra obri tots els dimarts, de 16 a 19h, perquè les persones interessades puguen preguntar i proposar temes sobre el món rural i agrícola.

DOCUMENT: Nom científic i comú de les plantes aromàtiques

RECEPTA: Pasta pesto
15 g d’alfàbega
50 g de pinyons
30 d de parmesà
30 g de formatged d’ovella curat
1 dent d’all
8 cullerades d’oli d’oliva
1/2 cullerada de sal

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.